sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Puutarhavierailu; Taiteilijan puutarhaSain mahdollisuuden tutustua erään ihastuttavan taiteilijan puutarhaan yhdessä Suomen ruususeuran Tampereen osaston kanssa.
Ihastelin puutarhan herkkyyttä ja sitä, miten puutarhan omistajalle pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä. Harmikseni juuri tämä oli se reissu, jossa vielä oli mukana vanha kamerani, joka ei oikein enää toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, ja osasta kuvia tuli suttuisia.
Vierailupäivänä oli kylmä ilma, ja takki oli enemmän kuin tarpeen. Onneksi ei kuitenkaan satanut vettä, ja aurinkokin pilkahti jossain välissä hetkiseksi.Muut olivat ruusuihmisiä enemmän kuin minä. Minulle ei jostain syystä jää nämä ruusujen nimet mieleen, ei sitten millään, vaikka joka kesä samat ruusut katselen isäni puutarhassa.
Ihania nämä kuitenkin ovat, todella ihania.


Oli myös yksi ihastuttavan kaksivärinen kaunotar.
Lintupariskunta ja niiden koti.


Ihastuttava malja ruusuille!


Inspiroiduin lukuisista vesiaiheista, ja aloin haaveilla erilaisista vesielementeistä myös meidän puutarhaan.kasvimaa oli tarkoituksenmukaisuudessaan viehättävä, ja juuri sellainen kuin pitää - Kasvimaata reunustivat orvokit ja pioniaidanne.viehättäviä kasviyhdistelmiä oli monia.Pienet näkymät, ja näköalat vaihtelivat, ja toivat mukavaa rytmiä puutarhaan, joka oli rakennettu pääosin tasaiselle pellolle.Keramiikkatöitä oli siellä täällä kasvien lomassa.


Tykkään kovasti siitä, että kauniit saviruukut ovat esillä, vaikkei niitä käyttäisikään juuri sillä hetkellä.Kiitos talon emännälle, että saimme kutsun kauniiseen puutarhaasi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentista tulee aina niin hyvä mieli! Kiitos!